en-USel-GR

Τελευταία Νέα

H ANDELI ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΑΚΗ !

Στις 15 Ιουνίου 2017 ο Κωνσταντίνος Μητσάκης, Έλληνας  δημοσιογράφος –φωτογράφος, αναχωρεί για ένα απαιτητικό και άκρως συναρπαστικό ταξίδι ζωής από την Αθήνα έως τη Τζακάρτα καλύπτοντας μία διαδρομή 15.600 χιλιομέτρων, τον γνωστό «Δρόμο του Μεταξιού και των Μπαχαρικών», διασχίζοντας συνολικά 10 χώρες σε 70 ημέρες.
Περήφανος χορηγός για την πραγματοποίηση  του ταξιδιωτικού-οδοιπορικού «TRANS-ASIAN 2017» η ΑΝDELI MOTOTOURING,λάτρης των ταξιδιωτικών εμπειριών και με σεβασμό στην τόλμη, την γνώση και την πολυετή εμπειρία του Έλληνα αναβάτη.
Ιδανική σύντροφος για το δύσκολο αυτό εγχείρημα, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την νέα ΑFRICA ΤWIN CRF 1000L, χορηγία της
εταιρείας ΑΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ.
Του ευχόμαστε ολόψυχα καλό και ασφαλές ταξίδι, πολλά και όμορφα χιλιόμετρα  και καλή επιστροφή στην Ελλάδα με πολλές νέες εμπειρίες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό!!!

Επισκεφθείτε μας στο Facebook.

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ANDELI
ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ HONDA X-ADV!

Για ακόμη μία φορά η Andeli έδωσε το παρόν σε μία πολύ ενδιαφέρουσα και άκρως συναρπαστική εκδήλωση, με εκπαιδευτικό στόχο αφού αρχή μας είναι η διασκέδαση αλλά κυρίως...η ασφάλεια!
O Δημήτρης Μαρκόπουλος, Tour Manager της Andeli Mototouring, πήρε μέρος με το ολοκαίνουργιο Honda X-Adv στο εκπαιδευτικό σεμινάριο οδήγησης που έλαβε χώρα στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων.  
Η μέρα μας τελείωσε ευχάριστα και αποχωρήσαμε έχοντας εκπαιδευτεί στον ασφαλή τρόπο οδήγησης μιας μοτοσυκλέτας τόσο εντός πίστας όσο και στην καθημερινότητα και βάζοντας για ακόμη μία φορά σαν στόχο να μεταδώσουμε τις γνώσεις μας στους πελάτες μας,  χαρίζοντας τους ασφαλή ταξίδια και πανέμορφες στιγμές.

 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε μας στο Facebook.

Γραφτείτε στο newsletter για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας 

Η ANDELI θερμός υποστηρικτής του Γιάννη Περιστερά


Ο 11χρονος Γιάννης έχει ήδη ξεκινήσει να ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του Νίκου, καταγράφοντας ήδη τις πρώτες του επιτυχίες όχι μόνο σε εθνικό επίπεδο, αλλά και σε διεθνές…

Ο Γιάννης Περιστεράς ήδη από πέρυσι έχει ανοίξει τα φτερά του και “ταξιδεύει” στις πίστες της Ελλάδας και της Ιταλίας, στην προσπάθειά του να εκπληρώσει ένα όνειρο ολόκληρης της χώρας μας, που είναι να δούμε έναν Έλληνα οδηγό στους Αγώνες MotoGP.

Στο πλευρό του με χορηγία της φέτος και η ANDELI® Mototouring™ ώστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

Επισκεφθείτε μας στο Facebook.

Save
Save
Save

 

Save

 

 

 

Καιρός

Εντυπώσεις

Brilliant experience
7 days, Beautiful Greek Alps Adventure Round Tour
"… travelling almost always alone, i had a great and unexpected brilliant experience in my first guided trip. Nothing to think about and perfect combination of hospitality friendship and knowledge all included under the name Elias. Travelling with him is strongly recommended."

Paschalis Tsal
Salonica GR

Experience for a long time
Evia, Magnesia & Thessaly Adventure Tour
" …The whole trip far exceeded my expectations! It was a pleasure for me to meet such an interesting person like Ilias. A great tour leader, guide and a great guy! Hope to travel with you again! Cheers Bill…"

Bill Heap
R.T.W. motorcycle traveler

a really knowledgeable guide
Evia, Magnesia & Thessaly Adventure Tour
" " … Elias is a guide who knows Greece really well. He know sights and roads in great detail. With so many thousands of kilometers on motorcycles, he is a very experienced rider too! So, he is able to make every tour enjoyable and safe."

Ilias Vrohidis
R.T.W. Bike Traveler, Johannesburg South Africa - Awarded by Jupiter’s Traveler's through the "Ted Simon Foundation"

The right man for the right job
10 days Peloponnese, Cephalonia & Lefkada island tour
" …"with a vast of experience on moto touring. I strongly recommended" …"

Robert Alexander Brorens
R.T.W. motorcycle traveler, Holland

I just wanted to thank you for the awesome trip...
Moto-tour-Trichonida-Lake-Epirus-Tzoumerka
"Υπάρχει ο άνθρωπος πού εργάζεται καθαρά για βιοποριστικούς λόγους (τα προς το ζην).Υπάρχει όμως και ο δοτικός άνθρωπος, άνθρωπος πού αγαπά τόσο αυτό πού κάνει βάζοντας πρώτα την ικανοποίηση των άλλων και μετά το κέρδος,(σωστό λάθος? δεν ξέρω) ,αυτό πού ξέρω είναι πώς όσο υπάρχουν και εύχομαι σε πολλούς κλάδους ,υπάρχει ελπίδα σε αυτόν τον τόπο. Ευχαριστώ για την υπέροχη βόλτα,δεν με πήγατε σε μέρη πού δεν είχα πάει, με πήγατε σε μέρη πού δεν είχα δει !  Σας ευχαριστώ και πάλι.

Andreas Galiatsatos
motorcycle traveler, Athens, GR
Αριθμοί Σημάτων ΕΟΤ. 0259E60000458201 - 0259E82000458501