en-USel-GR


Τελευταία Νέα
HONDA ROADTRIPS 2017 ITALY

TO TAΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!!!

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, Tour Leader της Andeli Mototouring αναχώρησε την Παρασκευή, 14 Ιουλίου αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο να οδηγήσει τους 4 τυχερούς αναβάτες , που κέρδισαν την συμμετοχή στο  Honda Roadtrip 2017 Italy, σε μία διαδρομή 3.200 χλμ. περνώντας από 20 συνολικά πόλεις της Νότιας Ιταλίας.

Με συντροφιά το πρωτοποριακό και πολλά υποσχόμενο X-ADV της HONDA και με γνώμονα ΠΑΝΤΑ την ασφαλή και σωστή οδήγηση, θα ταξιδέψουν, αποκτώντας καινούριες εμπειρίες, μοτοσυκλετιστικές και όχι μόνο και εικόνες  από τα μαγευτικά μέρη που έχουν άρωμα…
Ελλάδας.

Τους ευχόμαστε καλό ταξίδι, ασφαλή χιλιόμετρα και τους περιμένουμε με αγωνία για να μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες τους… αλλά και το φωτογραφικό υλικό τους! 

 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε μας στο Facebook.

H ANDELI ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΑΚΗ 

 

Στις 15 Ιουνίου 2017 ο Κωνσταντίνος Μητσάκης, Έλληνας  δημοσιογράφος –φωτογράφος, αναχωρεί για ένα απαιτητικό και άκρως συναρπαστικό ταξίδι ζωής από την Αθήνα έως τη Τζακάρτα καλύπτοντας μία διαδρομή 15.600 χιλιομέτρων, τον γνωστό «Δρόμο του Μεταξιού και των Μπαχαρικών», διασχίζοντας συνολικά 10 χώρες σε 70 ημέρες.


Περήφανος χορηγός για την πραγματοποίηση  του ταξιδιού «TRANS-ASIAN 2017» η ΑΝDELI MOTOTOURING,λάτρης των ταξιδιωτικών εμπειριών και με σεβασμό στην τόλμη, την γνώση και την πολυετή εμπειρία του Έλληνα αναβάτη.

Ιδανική σύντροφος για το δύσκολο αυτό εγχείρημα, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την νέα ΑFRICA ΤWIN CRF 1000L, χορηγία της εταιρείας ΑΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλό και ασφαλές ταξίδι, πολλά και όμορφα χιλιόμετρα  και καλή επιστροφή στην Ελλάδα με πολλές νέες εμπειρίες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό!!!

Επισκεφθείτε μας στο Facebook.

ΠΑΡΟΥΣΙΑ THΣ ANDELI MOTOTOURING ΣΤΟ HONDA ADVENTURE CAMP


 

Η Andeli Mototouring έδωσε το παρόν στο Honda Andenture Camp, μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πίστα του Αγίου
Κοσμά, με στόχο να εκπαιδεύσει 15 ομάδες αναβατών μέσα από ένα μοναδικό,διασκεδαστικό μοτοσυκλετιστικό πρόγραμμα και με  στόχο από αυτές, να αναδείξει τις 2 τυχερές, νικήτριες ομάδες που θα συμμετέχουν στο φετινό ταξίδι του Honda Roadtrips στη Νότια Ιταλία.

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, tour leader της Andeli Mototouring και πλοηγός στο Honda Roadtrips 2017 έκανε μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση σχετικά με την σωστή προετοιμασία του ταξιδιού, τόσο για τον αναβάτη, όσο και για την μοτοσυκλέτα καθώς και για την σωστή και ασφαλή οδήγηση στην Ιταλία με το καινούριο μοντέλο X-ADV της HONDA, χωρίς βεβαίως να παραλείψει να δώσει και κάποιες χρήσιμες συμβουλές για την σωστή αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων στον δρόμο. 


Η πολυπόθητη ημέρα της αναχώρησης πλησιάζει…


Eίμαστε έτοιμοι!

Save

 

 

 

Καιρός

Εντυπώσεις

Brilliant experience
7 days, Beautiful Greek Alps Adventure Round Tour
"… travelling almost always alone, i had a great and unexpected brilliant experience in my first guided trip. Nothing to think about and perfect combination of hospitality friendship and knowledge all included under the name Elias. Travelling with him is strongly recommended."

Paschalis Tsal
Salonica GR

Experience for a long time
Evia, Magnesia & Thessaly Adventure Tour
" …The whole trip far exceeded my expectations! It was a pleasure for me to meet such an interesting person like Ilias. A great tour leader, guide and a great guy! Hope to travel with you again! Cheers Bill…"

Bill Heap
R.T.W. motorcycle traveler

a really knowledgeable guide
Evia, Magnesia & Thessaly Adventure Tour
" " … Elias is a guide who knows Greece really well. He know sights and roads in great detail. With so many thousands of kilometers on motorcycles, he is a very experienced rider too! So, he is able to make every tour enjoyable and safe."

Ilias Vrohidis
R.T.W. Bike Traveler, Johannesburg South Africa - Awarded by Jupiter’s Traveler's through the "Ted Simon Foundation"

The right man for the right job
10 days Peloponnese, Cephalonia & Lefkada island tour
" …"with a vast of experience on moto touring. I strongly recommended" …"

Robert Alexander Brorens
R.T.W. motorcycle traveler, Holland

I just wanted to thank you for the awesome trip...
Moto-tour-Trichonida-Lake-Epirus-Tzoumerka
"Υπάρχει ο άνθρωπος πού εργάζεται καθαρά για βιοποριστικούς λόγους (τα προς το ζην).Υπάρχει όμως και ο δοτικός άνθρωπος, άνθρωπος πού αγαπά τόσο αυτό πού κάνει βάζοντας πρώτα την ικανοποίηση των άλλων και μετά το κέρδος,(σωστό λάθος? δεν ξέρω) ,αυτό πού ξέρω είναι πώς όσο υπάρχουν και εύχομαι σε πολλούς κλάδους ,υπάρχει ελπίδα σε αυτόν τον τόπο. Ευχαριστώ για την υπέροχη βόλτα,δεν με πήγατε σε μέρη πού δεν είχα πάει, με πήγατε σε μέρη πού δεν είχα δει !  Σας ευχαριστώ και πάλι.

Andreas Galiatsatos
motorcycle traveler, Athens, GR
Αριθμοί Σημάτων ΕΟΤ. 0259E60000458201 - 0259E82000458501