en-USel-GR

ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Οι διαδρομές αυτές πραγματοποιούνται σε κοντινές περιοχές στην Αττική και την Πελοπόννησο και ενδείκνυνται για περιήγηση σε αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους μεγάλης ιστορικής αξίας. Μνημεία χαρακτηρισμένα από την UNESCO ως Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς, αρχαιολογικοί χώροι με μεγάλη σπουδαιότητα, όπως η Αρχαία Ολυμπία, όπου πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες, το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου κ.ά. είναι μόνο μερικοί από τους προορισμούς που μπορείτε να επισκεφτείτε με τις μηχανές της Andeli ® Mototouring ™.

Επιλέγοντας ένα μικρό αυτόματο ή ημιαυτόματο δίκυκλο, με μικρό όγκο και ευκολία στην οδήγηση, μπορείτε να προβείτε σε σύντομες εξορμήσεις με λεπτομερή σχεδιασμό για εξερεύνηση σε αστικά και περιαστικά αξιοθέατα, είτε με τη συνοδεία έμπειρου πολύγλωσσου συνοδού ή πιστοποιημένου ξεναγού, είτε μόνοι σας με τη δική μας καθοδήγηση.

Παράλληλα, μπορείτε να κάνετε μία στάση δροσιάς σε μία από τις πολλές παραλίες που βρίσκονται κατά μήκος των ακτογραμμών της Αττικής καθώς περνάτε από τις υπέροχες παραλίες της Γλυφάδας, της Βουλιαγμένης και της Βάρκιζας, πριν κλείσετε την ημέρα σας με μια επίσκεψη στο νοτιότερο σημείο της Αττικής, το Σούνιο. Εκεί όπου στέκονται οι λευκές μαρμάρινες κολώνες του ναού του Ποσειδώνα απολαύστε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα πριν το τέλος του ταξιδιού σας στη Μεσόγαια γη.

Ιδανική λύση για όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν την ευκολία και την ευελιξία που προσφέρουν οι δύο τροχοί και δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους. Με τα σκούτερ της Andeli ® Mototouring ™ μπορείτε να πραγματοποιήσετε σύντομες αποδράσεις στην Αθήνα και τα περίχωρά της, για εξερεύνηση ή και απλά για διασκέδαση. Άλλωστε, μία βουτιά στις διάσημες παραλίες του Αργοσαρωνικού δεν είναι ποτέ κακή ιδέα ενώ απολαμβάνετε την υπέροχη θέα του Σαρωνικού κόλπου και των μικρών νησιών του.


Με μια ματιά
Κωδικός | Όνομα Διαδρομής GRT01 | Scooter Tour
Τοποθεσία
Αθήνα - Αττική, Ελλάδα
Είδος Διαδρομής | Δυσκολία Οδήγησης Ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι | Ενδιάμεσο επίπεδο 2
Διάρκεια Διαδρομής Μισή ή μία ημέρα
Ημερομηνίες Κατόπιν ζήτησης όλο το χρόνο
Μήκος διαδρομής 50 χλμ.
 Ώρες οδήγησης 5 - 7
Αριθμός συμμετεχόντων 2 - 6 αναβάτες
route grading level 2

Σε ποιους απευθύνεται

Η διαδρομή απευθύνεται σε όσους θέλουν να περιηγηθούν και να γνωρίσουν την ιστορική πρωτεύουσα της Ελλάδας με τον πλέον ευέλικτο τρόπο αποφεύγοντας την ταλαιπωρία της κίνησης και του μποτιλιαρίσματος. Κινηθείτε άνετα και γρήγορα στην Αθήνα και αποκτήστε μια συνολική εικόνα της ομορφιάς της αρχαιότερης πόλης της Ευρώπης.

Περιγραφή

Η εκδρομή αυτή σας παρουσιάζει την ιστορία και τον πολιτισμό της Αθήνας, οδηγώντας με το δίκυκλο σας μέσα από τα κυριότερα ιστορικά, αρχαιολογικά, πολιτιστικά μνημεία και αξιοθέατα της πρωτεύουσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...


sounio temple Poseidon
Attica coastline Poseidon-map
Με μια ματιά
Κωδικός | Όνομα Διαδρομής GRT02 | Ποσειδών Tour
Τοποθεσία Αθήνα - Αττική, Ελλάδα
Είδος Διαδρομής | Δυσκολία οδήγησης Ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι | Ενδιάμεσο επίπεδο 2
Διάρκεια Διαδρομής Μισή ή μία ημέρα
Ημερομηνίες Κατόπιν ζήτησης όλο το χρόνο
Μήκος διαδρομής 130 - 150 χλμ.
Ώρες οδήγησης 5 - 7
Αριθμός Συμμετεχόντων 2 - 6 αναβάτες
route grading level 2

Σε ποιους απευθύνεται

Σε όσους αγαπούν τις παραθαλάσσιες διαδρομές και θέλουν να συνδυάσουν την περιήγησή τους με μια βουτιά στις πανέμορφες παραλίες της Αττικής.

Περιγραφή

Η εκδρομή αυτή σας ταξιδεύει στην παραθαλάσσια διαδρομή της Αττικής, φτάνοντας μέχρι και το νοτιότερο σημείο της Αττικής, το Σούνιο. Μπορείτε να επισκεφτείτε τη διάσημη λίμνη της Βουλιαγμένης ή να επιλέξετε μια από τις πολλές παραλίες για κολύμπι κατά μήκος των ακτογραμμών της Αττικής, κλείνοντας την ημέρα σας με μια επίσκεψη στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, με το φημισμένο ηλιοβασίλεμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...


Με μια ματιά
Κωδικός | Όνομα Διαδρομής GRT03 | Το γαλάζιο άγγιγμα του Κορινθιακού           
Τοποθεσία Νομός Αττικής & Κορίνθου, Ελλάδα
Είδος Διαδρομής | Δυσκολία Οδήγησης Ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι | Ενδιάμεσο επίπεδο 3
Διάρκεια Διαδρομής Μία ημέρα
Ημερομηνίες Κατόπιν ζήτησης όλο το χρόνο
Μήκος διαδρομής 250 χλμ.
Ώρες οδήγησης 6 - 8
Αριθμός συμμετεχόντων 1 - 6 αναβάτες
route grading level 3

Σε ποιους απευθύνεται

Σε όσους θέλουν να συνδυάσουν την αγάπη τους για τα μοναδικά αρχαία και τα θρησκευτικά μνημεία της περιοχής, το αξιοθαύμαστο τεχνολογικό επίτευγμα της ομώνυμης διώρυγας και την κολύμβηση στα γλυκά νερά της λίμνης Βουλιαγμένης.

Περιγραφή

Η εκδρομή αυτή σας οδηγεί στην περιοχή της Κορινθίας όπου το περίφημο κανάλι διαχωρίζει την Πελοπόννησο με τη Στερεά Ελλάδα και περιλαμβάνει επίσκεψη στην Αρχαία Κόρινθο, στο κοσμοπολίτικο Λουτράκι και στη γαλήνια λιμνοθάλασσα της Βουλιαγμένης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...


Με μια ματιά
Κωδικός | Όνομα Διαδρομής GRT04 | Athens Photo - Moto Tour
Τοποθεσία Αθήνα - Αττική, Ελλάδα
Είδος Διαδρομής | Δυσκολία Οδήγησης Ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι | Ενδιάμεσο επίπεδο 2
Διάρκεια Διαδρομής Μισή ή μία ημέρα
Ημερομηνίες Κατόπιν ζήτησης όλο το χρόνο
Μήκος διαδρομής 50 χλμ.
Ώρες οδήγησης 5 - 7
route grading level 2

Σε ποιους απευθύνεται

Η διαδρομή απευθύνεται σε όσους θέλουν να περιηγηθούν και να γνωρίσουν την ιστορική πρωτεύουσα της Ελλάδας με τον πλέον ευέλικτο τρόπο αποφεύγοντας την ταλαιπωρία της κίνησης και του μποτιλιαρίσματος. Κινηθείτε άνετα και γρήγορα στην Αθήνα και αποκτήστε μία συνολική εικόνα της ομορφιάς της αρχαιότερης πόλης της Ευρώπης μέσα από την πολυτέλεια και την ευκολία κίνησης με μοτοσυκλέτα ή σκούτερ κατά τη διάρκεια του "Athens Moto Photo Tour". Το δίκυκλο σα μέσο μεταφοράς μας δίνει αρκετό χρόνο για να εξερευνήσουμε πολλές περιοχές της Αθήνας, εστιάζοντας στην «Αθηναϊκή Ριβιέρα», εξερευνώντας τη λίμνη Βουλιαγμένης και κλείνοντας με μία επίσκεψη στον περίφημο ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Επίσης, κατόπιν συνεννόησης μπορείτε να εξερευνήσετε και άλλα σημαντικά πολιτιστικά και ιστορικά αξιοθέατα στην υπόλοιπη Αττική, την Κορινθία και τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Περιγραφή

Ημερήσια ιστορικά καθοδηγούμενη φωτογραφική εξερεύνηση & Moto Tour στην Αθήνα και τη Χερσόνησο της Αττικής σε συνεργασία με επαγγελματία φωτογράφο. Η εκδρομή αυτή σας παρουσιάζει την ιστορία και τον πολιτισμό της Αθήνας, οδηγώντας το ενοικιαζόμενο δίκυκλο σας μέσα από τα κυριότερα ιστορικά, αρχαιολογικά, πολιτιστικά μνημεία και αξιοθέατα της πρωτεύουσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...


Με μια ματιά
Κωδικός | Όνομα Διαδρομής GRT05 | Μωριάς Tour, "Στη γη των βασιλιάδων Αγαμέμνονα & Λεωνίδα           
Τοποθεσία Χερσόνησος της Πελοποννήσου, ΝΔ Ελλάδα
Είδος Διαδρομής | Δυσκολία Οδήγησης Ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι | Ενδιάμεσο επίπεδο 4
Διάρκεια Διαδρομής 7 ημέρες (6 διανυκτερεύσεις)
Ημερομηνίες Κατόπιν ζήτησης όλο το χρόνο
Μήκος διαδρομής Περίπου 1500 χλμ.
Ώρες οδήγησης 6 - 10 ώρες / ημέρα
Αριθμός συμμετεχόντων 6 - 11 αναβάτες
Έξτρα* Προαιρετική εκδρομή μίας επιπλέον ημέρας
route grading level 4

Σε ποιους απευθύνεται

Σε αναβάτες που θέλουν να γνωρίσουν το "Μυθικό Νότο", το νησί που δεν είναι νησί στην πραγματικότητα. Αγναντέψτε το γαλάζιο του Αιγαίου πελάγους από το νοτιότερο οδικό σημείο της Ελλάδας, των Βαλκανίων και όλης της ηπειρωτικής Ευρώπης που βρίσκεται στο ακρωτήριο Ταίναρο (κάβο Ματαπάς). Όλη η ιστορία και η φύση της Μεσογείου αποτυπωμένη σε έναν τόπο. Μια αποθέωση της μικροκλίμακας και των αντιθέσεων. Επιβλητικά βουνά κυκλωμένα από μία χρυσοποίκιλτη ακτογραμμή με πελώριες παραλίες και εξωτικούς κόλπους. Άγονα γυμνά τοπία και οργιώδης βλάστηση σε εύφορες κοιλάδες. Όλα σε μικρή απόσταση το ένα από το άλλο. Σπουδαία μνημεία της αρχαιότητας και περίλαμπρα μεσαιωνικά κάστρα Ενετών και Βυζαντινών, παραδοσιακοί ξενώνες σε πετρόκτιστα ορεινά χωριά, αλλά και σύγχρονες πολυτελείς ξενοδοχειακές υποδομές πολλών αστέρων. Όλα στη διακριτική ευχέρεια του ταξιδιώτη, κάθε εποχή του χρόνου.

Περιγραφή

Αρκετά αρχαία μνημεία, κάστρα μεσαιωνικά, ομορφα χωριά και φύση. Η Πελοπόννησος είναι πολλά παραπάνω από μία δαντελωτή ακτογραμμή με γραφικούς κόλπους. Όλη η ιστορία και η φύση της Μεσογείου είναι αποτυπωμένη σε αυτόν τον τόπο. Πόλεμος, ειρήνη και πολιτισμός. Το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου που είναι ίσως το ομορφότερο ανοιχτό θέατρο του κόσμου. Πλάι του βρίσκεται το Ασκληπιείο, ένα Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτισμικής Κληρονομιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...