en-USel-GR

ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ

Για απαιτητικούς και έμπειρους αναβάτες η εταιρεία Andeli ® Mototouring ™. έχει σχεδιάσει διαδρομές που συνδυάζουν πολυήμερες μοτοσυκλετιστικές διακοπές, εξερεύνηση και αρκετή περιπέτεια με οδήγηση σε πιο δύσκολα τερέν. Μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες σε μαγευτικά τοπία, θεματικές περιηγήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό για τους φανατικούς των δύο τροχών.

Για όσους θέλουν να συνδυάσουν την εξερεύνηση με τη διασκέδαση, οι συγκεκριμένες διαδρομές στην Ελλάδα και το εξωτερικό της Andeli ® Mototouring ™. προσφέρουν πολλές επιλογές: περιπλάνηση σε μαγικά φυσικά τοπία, αξιοθέατα, εξοικείωση με διαφορετικές κουλτούρες, συμμετοχή σε γιορτές και τοπικές παραδόσεις και πολλές άλλες εμπειρίες.

Τα ταξίδια αυτά αναφέρονται σε αναβάτες που επιλέγουν άγνωστες –για το ευρύ κοινό- διαδρομές οι οποίες ακούγονται απρόσιτες και απαγορευτικές για αρκετούς αλλά στην πραγματικότητα είναι δίπλα μας και σας περιμένουν να τις εξερευνήσετε.


Με μια ματιά
Κωδικός | Όνομα Διαδρομής BERT02| "Δαλματικό Εξπρές -Δυτικά Βαλκάνια"
Τοποθεσία Δυτικά Βαλκάνια, Δαλματικές Ακτές
Χώρες Εκδρομής Αλβανία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Σκόπια, Ελλάδα
Εκδρομές αρχίζουν/τελειώνουν Αθήνα Ελλάδα
Είδος Διαδρομής | Δυσκολία Οδήγησης Ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι | Ενδιάμεσο επίπεδο 4
Διάρκεια | Διανυκτερεύσεις 12 ημέρες |11 διανυκτερεύσεις ξενοδοχεία /πανσιόν 3*|4*
Ημερήσιες διαδρομές 30-660 Χλμ. (άσφαλτος)
Μήκος διαδρομής περίπου 4820 χλμ.
 Ώρες οδήγησης 6-15 ώρες/ ημέρα (συμπεριλαμβάνονται οι στάσεις για ανεφοδιασμό, σνακ, χώρους επισκέψεων)
Ημερομηνίες Εκδρομών Από Μάιο έως Σεπτέμβριο κατόπιν ζήτησης
Αριθμός συμμετεχόντων 6 - 15 αναβάτες
route grading level 4

Σε ποιούς απευθύνεται

Η πρόταση αυτή αφορά αναβάτες μοτοσυκλετών με την παρέα τους για οργανωμένη περιήγηση από το γραφείο μας και εξερεύνηση κυρίως της Κροατίας αλλά και των γειτονικών κρατών όπως η Αλβανία, το Μαυροβούνιο και τα Σκόπια με τις μοτοσυκλέτες τους ή με την δυνατότητα ενοικίασης από την εταιρεία μας.

Τα συνολικά χιλιόμετρα του ταξιδιού είναι γύρω 4800 ανάλογα τις τοπικές βόλτες που θα πραγματοποιήσετε.

Περιγραφή

Ένα 12ήμερο οργανωμένο ταξιδιωτικό 12 ημερών στις γειτονικές χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας και συγκεκριμένα στις Δαλματικές Ακτές. Η πρώτη επαφή με τις Βαλκανικές χώρες είναι η γειτονική μας Αλβανία που ουσιαστικά θα την διασχίσουμε "transit" με εξαίρεση την διανυκτέρευση στην πρωτεύουσα Τίρανα.

Οι επόμενες ήμερες της ταξιδιωτικής εξερεύνησης θα είναι σχεδόν δίπλα στην δαντελωτή ακτογραμμή αλλά και το καταπράσινο φυσικό περιβάλλον, δημιουργούν ένα μαγευτικό συνδυασμό. Σε αυτήν την διαδρομή θα συναντήσουμε μνημεία και διάσημες πόλεις όπως το μαγευτικό Ντουμπρόβνικ που σίγουρα θα σας αφήσει άναυδους, γιατί ακόμα και σήμερα είναι ένας από του κορυφαίους, τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...


agia_sofia

BERT14-map

Με μια ματιά
Κωδικός | Όνομα Διαδρομής BERT14| "Πανόραμα Τουρκίας""
Τοποθεσία Τουρκία (Ευρωπαϊκό τμήμα, Ανατολία, Εύξεινος Πόντος, Παράλια Μικράς Ασίας)
Χώρες Εκδρομής Ελλάδα, Τουρκία
Εκδρομές αρχίζουν/τελειώνουν Αθήνα / Θεσσαλονίκη
Είδος Διαδρομής|Δυσκολία οδήγησης Ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι | Επίπεδο 5
Διάρκεια | Διανυκτερεύσεις 12 ημέρες |11 διανυκτερεύσεις ξενοδοχεία /πανσιόν 3*|4*
Ημερήσιες διαδρομές 30-600 Χλμ. (άσφαλτος)
Μήκος διαδρομής περίπου 4180 χλμ.
Ώρες οδήγησης 4-9 ώρες/ ημέρα (συμπεριλαμβάνονται οι στάσεις για ανεφοδιασμό, σνακ, χώρους επισκέψεων)
Αριθμός Συμμετεχόντων 6 - 15 αναβάτες
Ημερομηνίες
Κατόπιν ζήτησης από μέσα Μαρτίου έως αρχές Σεπτεμβρίου
route grading level 5

Σε ποιους απευθύνεται

Σε επισκέπτες αναβάτες που θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα την "γείτονα χώρα" και να θαυμάσουν τα κυριότερα ιστορικά, αρχαιολογικά, φυσικά και θρησκευτικά αξιοθέατα, να γευτούν την τοπική κουζίνα, να γνωρίζουν παραδοσιακά ήθη και έθιμα της περιοχής. Ένα πολιτιστικό ταξίδι εξερεύνησης από την αρχαιότητα στους ρωμαϊκούς χρόνους και από το Βυζάντιο στην σύγχρονη εποχή.

Περιγραφή

Ένα 14ημερο πανόραμα της Τουρκίας που περιλαμβάνει την Καππαδοκία των μοναστηριών & των υπόγειων πόλεων – την Άγκυρα, πρωτεύουσα της Τουρκίας με το ονομαστό Μουσείο των πολιτισμών της Ανατολίας, την Καισάρεια του Μεγ. Βασιλείου & των "Kαραμανλήδων", την Αφροδισιάδα, την καλύτερα διατηρημένη πόλη της αρχαιότητας, την Cappadocia την χώρα των όμορφων αλόγων, το Παμούκκαλε με τις πάλλευκες λίμνες, την Έφεσο με τον αρχαιολογικό της χώρο, τη Σμύρνη με το Κορδελιό, το μαρτυρικό Αιβαλί με τα Μοσχονήσια του, την αρχαία Πέργαμο & την αρχαία Τροία, με τον Ελλήσποντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...


Με μια ματιά
Κωδικός | Όνομα Διαδρομής EURT04| "Grecia Salentina - Ελληνόφωνα Κάτω Ιταλίας"
Τοποθεσία Νοτιοανατολική Ιταλία, Νάπολη, Costiera Amalfitana, χερσόνησος Σαλέντο, πόλη Λέτσε
Χώρες Εκδρομής Ελλάδα - Ιταλία
Εκδρομές αρχίζουν/τελειώνουν Αθήνα Ελλάδα
Είδος Διαδρομής|Δυσκολία οδήγησης Ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι | Ενδιάμεσο επίπεδο 4
Διάρκεια | Διανυκτερεύσεις 12 ημέρες |11 διανυκτερεύσεις ξενοδοχεία /πανσιόν 3*| 4 * 2 διανυκτ. σε καμπίνα πλοίου Ελλάδα - Ιταλία - Ελλάδα
Ημερήσιες διαδρομές 200 - 660 Χλμ. (άσφαλτος)
Μήκος διαδρομής περίπου 2660 χλμ. (410 στο Ελληνικό έδαφος).
Ώρες οδήγησης 6-15 ώρες/ ημέρα (συμπεριλαμβάνονται οι στάσεις για ανεφοδιασμό, σνακ, χώρους επισκέψεων
Αριθμός Συμμετεχόντων 6 - 15 αναβάτες
Ημερομηνίες Από Απρίλιο έως Οκτώβριο κατόπιν ζήτησης
route grading level 4

Σε ποιους απευθύνεται

«Grecia-mu, Grecia choma makario Tse korafia ce ampejia, tse astacia sitariu Grecia mu, chomma tse nostalgia…» Η πρόσκληση είναι πάντα δελεαστική. Ένα ταξίδι στη Σαλεντινή Ελλάδα είναι πάντοτε μια πρόκληση για όλους μας. Οι "Έλληνες κάτοικοι" αυτών των περιοχών που ξέμειναν εκεί κάτω, δημιούργησαν και προσπαθούν ως σήμερα να κρατήσουν τα ήθη και έθιμα, να μεταφέρουν τον Ελληνικό πολιτισμό. Παραμένουν Έλληνες με ένα ιδιαίτερο γλωσσικό ιδίωμα τα γκρίκο και καταβάλλουν προσπάθειες, ώστε τα παιδιά τους που αποτελούν το νέο αίμα του Σαλέντο, να εμφορούνται από τα Ελληνικά ιδεώδη και να συνεχίσουν να αισθάνονται αδελφικά με τους κατοίκους της γης της μητέρας Ελλάδας, όπως οι ίδιοι λένε. Η προτεινόμενη Διαδρομή : κινείται κυρίως σε πανέμορφους επαρχιακούς δρόμους, με εύκολες όμως διαδρομές, κάνοντας το ταξίδι αυτό ιδανικό για όσους επιθυμούν να κάνουν τα πρώτα τους χιλιόμετρα στο εξωτερικό μαζί με φίλους τους ή και για ζευγάρια που θέλουν να απολαύσουν ένα 12ήμερο με τις μοτοσυκλέτες σας ή με την δυνατότητα ενοικίασης από την εταιρεία μας να γνωρίσετε αυτό το μοναδικό τόπο.

Περιγραφή

Οργανωμένο 12ημερο μοτοσυκλετιστικό οδοιπορικό στα Ελληνόφωνα χωριά και πόλεις της Νοτίου Ιταλίας (Grecia Salentina) και στις περιοχές Apuglia, Campania, Basilicata.

Η εκδρομή έχει ένα άνετο πρόγραμμα, με πολλές επισκέψεις σε αξιοθέατα όπως το παραδοσιακό χωριό με τους τρούλους στο Alberobello ή την πανάρχαια τρωγλοδυτική πόλη της Matera, τον Τάραντα, το Lecce, και φυσικά την περιοχή της Grecia Salentina με τα Ελληνόφωνα χωριά παρέχοντάς σας όλες τις πληροφορίες για την αρχαιολογία, την ιστορία, τις παραδόσεις, τη μουσική, την αρχιτεκτονική. Εκτός από την Γκρετσία Σαλεντίνα, θα σας ξεναγήσουμε στην Νάπολη, στο Βεζούβιο (κρατήρας & ηφαίστειο), στον Τάραντα, στο Σαλέρνο. Θα σας συνοδεύσουμε στο Μεταπόντιο της Λουκανίας και την Πομπηία της Καμπανίας.

Εννέα δήμοι της Κάτω Ιταλίας (Calimera, Castrignano dei Greci, Corigliano d’ Otranto, Martano, Martignano, Melpignano, Soleto, Sternatia, Zollino), αποτελούν την ελληνόφωνη περιοχή που είναι γνωστή ως Γκρετσία Σαλεντίνα (Grecia Salentina) και έχει συνολικό πληθυσμό περίπου σαράντα χιλιάδες κατοίκους. Η Γκρετσία ξεκινά 15 χλμ. νοτίως του Λέτσε (η «Αθήνα» της Απουλίας) και απλώνεται σε ίση σχεδόν απόσταση από την Αδριατική (18 χλμ.) και το Ιόνιο πέλαγος (25 χλμ.), στην καρδιά της χερσονήσου της Σαλεντινής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...