en-USel-GR


Εκδρομές

Μοτοσυκλετυστικός τουρισμός Μοτοσυκλετιστικός τουρισμός Μοτοσυκλετιστικός τουρισμός

Η ANDELI ® Mototouring™, μέσα από την ποικιλία των υπηρεσιών της, σας βοηθάει να πραγματοποιήσετε το ταξίδι των ονείρων σας στους δύο τροχούς. Είτε μέσω των οργανωμένων διαδρομών μας με εξειδικευμένους οδηγούς, είτε μόνοι σας, είτε με ταξίδια απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, μπορείτε να γνωρίσετε μαζί μας μοναδικά τοπία της Ελλάδας και του εξωτερικού, να περιηγηθείτε σε πολιτιστικά μνημεία μεγάλης ιστορικής σημασίας, να γνωρίσετε λαούς και πολιτισμούς και φυσικά να διασκεδάσετε, συγκεντρώνοντας μοναδικές αναμνήσεις στις αποσκευές σας.

Ιδανική επιλογή για μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές και μετακινήσεις εντός πόλης και Αττικής, ώστε να ανακαλύψετε τις μυστικές γωνιές της Αθήνας, αλλά και να εξερευνήσετε κοντινούς προορισμούς όπως τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Από την Πελοπόννησο, στην Εύβοια. Από το Πήλιο, στα Βαλκάνια και την υπόλοιπη Ευρώπη, οι επαγγελματίες οδηγοί μας θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε μυστικές γωνιές, να γευτείτε μοναδικές γεύσεις και να απολαύσετε μηχανοκίνητες διαδρομές με ασφάλεια. Με επαγγελματισμό και συνέπεια οι συνεργάτες μας θα διασφαλίσουν να έχετε ένα υπέροχο ταξίδι ζωής. Επιλέξτε την μοτοσυκλέτα μέσα από τον στόλο της ANDELI ® Mototouring™ ή ελάτε με την δική σας.

Θέλετε να ενοικιάσετε τη μηχανή της επιλογής σας και να ταξιδέψετε μόνοι σας ή με τους φίλους σας χωρίς πρόγραμμα με απόλυτη ελευθερία; Η ANDELI ® Mototouring™ μπορεί να αναλάβει για εσάς όλα τα πρακτικά ζητήματα του ταξιδιού σας – διαμονή, διατροφή, διασκέδαση, δραστηριότητες, να σας ετοιμάσει ένα χρήσιμο οδηγό με όσα χρειάζεται να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε, και εσείς απλά να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Θέλετε να οργανώσετε ένα ταξίδι με μηχανές για τους εταιρικούς σας συνεργάτες; Θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι έκπληξη με το σύντροφο σας; Θέλετε να ταξιδέψετε με την παρέα σας σε ένα θεματικό ταξίδι; Για κάθε σας επιθυμία, η ANDELI ® Mototouring™ έχει τη λύση. Μπορούμε να αναλάβουμε την οργάνωση και προετοιμασία όποιου ταξιδιού έχετε φανταστεί, ακριβώς όπως το έχετε φανταστεί.


Ενοικιάσεις

Ενοικιάσεις δικύκλων χαμηλού κυβισμού

 • Ιδανική επιλογή για μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές και μετακινήσεις εντός πόλης και Αττικής, ώστε να ανακαλύψετε τις μυστικές γωνιές της Αθήνας, αλλά και να εξερευνήσετε κοντινούς προορισμούς όπως τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Ενοικίαση μοτοσυκλετών μεσαίου - μεγάλου κυβισμού

 • Με μία ευρεία γκάμα μοτοσυκλετών που ανταποκρίνονται σε όλες τις συνθήκες οδήγησης, η ομάδα μας θα σας προτείνει την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι που έχετε ονειρευτεί.

Λειτουργική μίσθωση

Αποκτήστε την αγαπημένη σας μοτοσυκλέτα με προκαθορισμένη σταθερή μηνιαία δόση, η οποία περιλαμβάνει το κόστος χρήσης της, την ασφάλεια και τα τέλη κυκλοφορίας. Με προσυμφωνημένα μηνιαία μισθώματα σταθερά καθόλη τη διάρκεια της μίσθωσης, μπορείτε να προσαρμόσετε το συμβόλαιο στις ανάγκες σας (διανυθέντα χιλιόμετρα και διάρκεια συμβολαίου)

Ενοικίαση Leasing μοτοσυκλέτας
Επωφεληθείτε τώρα από το πλήρες πακέτο υπηρεσιών Λειτουργικής Μίσθωσης το οποίο περιλαμβάνει:
 • Ασφάλιση
 • 24ωρη οδική βοήθεια
 • Τέλη κυκλοφορίας
 • Έκδοση πινακίδων
 • Κόστος προγραμματισμένης συντήρησης
 • Κόστος αλλαγής ελαστικών
 • Μοτοσυκλέτα αντικατάστασης / εξυπηρέτησης
 • Δικαίωμα εξαγοράς της μοτοσυκλέτας στο τέλος της μισθωτικής περιόδου

 

 


Χρονομίσθωση

Ενοικίαση Leasing μοτοσυκλέτας

Η ANDELI ® Mototouring™ προσφέρει υπηρεσίες χρονομίσθωσης  χαμηλού, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού μηχανών που μπορούν να καλύψουν κάθε εταιρική σας ανάγκη. Μισθώστε τώρα από εμάς τις μηχανές της εταιρείας σας, ώστε να βελτιστοποιήσετε τα κόστη μετακίνησης των συνεργατών σας.

H χρονομίσθωση είναι η ιδανική λύση για επαγγελματίες και επιχειρήσεις που θέλουν να αποκτήσουν ή να ανανεώσουν τις μοτοσυκλέτες τους χωρίς να δεσμεύσουν πολύτιμο κεφάλαιο ή να επιβαρυνθούν με υποχρεώσεις δανεισμού.

Στην εταιρία μας μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προγράμματα Χρονομίσθωσης που απευθύνονται σε εσάς. Τα πλεονεκτήματά σας;

 • Ταχύτερη απόκτηση της μοτοσυκλέτας της αρεσκείας σας.
 • Οδηγείτε πάντα τα πιο προηγμένα τεχνολογικά, μοντέλα της αγοράς.
 • Επιλέγετε εσείς τον εξοπλισμό που εξυπηρετεί τις δικές σας ανάγκες: βαλίτσες, κάγκελα, φάρους ασφαλείας, συναγερμό, ειδικούς χρωματισμούς κ.α.
 • Συντήρηση της μοτοσυκλέτας σας σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία.
 • Χρήση γνήσιων ανταλλακτικών.
 • Απαλλαγή κόστους διαχείρισης της μοτοσυκλέτας.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ / ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

 • Διατήρηση ρευστότητας.
 • Εξοικονόμηση φόρων καθώς τα μισθώματα εκπίπτουν 100% ως λειτουργικές δαπάνες.
 • Καλύτερος προϋπολογισμός εξόδων λόγω σταθερού μηνιαίου μισθώματος.
 • Χαμηλότερη φορολογία και βελτίωση της εικόνας του ισολογισμού σας.
 • Αποφυγή κινδύνων όπως αύξηση επιτοκίων ή μείωση της αξίας μεταπώλησης των μοτοσυκλετών στην λήξη της μίσθωσης.
 • Εξασφάλιση περισσότερου παραγωγικού χρόνου για την εργασία σας.
 • Απαλλαγή από κάθε διαχειριστικό κόστος.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί την ιδανική λύση που θα εξυπηρετήσει τα δικά σας συμφέροντα.


Δραστηριότητες

Εκδρομές εναλλακτικός τουρισμός με μοτοσυκλέταBungee Jumping, rafting, trekking, φωτογραφικές περιηγήσεις, αγροτουρισμός, barbeque στη φύση, πολιτιστικές εκδηλώσεις και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα περιλαμβάνεται στις επιθυμίες σας για το τέλειο ταξίδι, η ANDELI ® Mototouring™ μέσα από το δίκτυο των συνεργατών της μπορεί να σας το προσφέρει.

 


Κρατήσεις εισιτηρίων

Εκδρομές εναλλακτικός τουρισμός έκδοση εισητηρίωνΤο τουριστικό πρακτορείο ANDELI ® Mototouring™ συνεργάζεται με τις καλύτερες ακτοπλοϊκές και αεροπορικές εταιρείες στην Ελλάδα και τον κόσμο. Η ομάδα μας μπορεί να διασφαλίσει για εσάς την έκδοση οποιουδήποτε αεροπορικού και ακτοπλοϊκού εισιτηρίου στις οικονομικότερες τιμές.

 


Διαμονή & Διατροφή

Εκδρομές τουρισμός με μοτοσυκλέτα ξενοδοχείαΗ ANDELI ® Mototouring™ με μοναδικό στόχο να πραγματοποιήσετε τις διακοπές των ονείρων σας, είτε αυτό σημαίνει πολυτέλεια, είτε παράδοση, είτε περιπέτεια, μπορεί να σας προτείνει την ιδανική λύση για τη διαμονή σας και τη διατροφή σας. Σε συνεργασία με μία ευρεία γκάμα καταλυμάτων – Ξενοδοχεία 5*, παραδοσιακούς ξενώνες, boutique ξενοδοχειακές μονάδες και αγροτουριστικούς οικισμούς σίγουρα θα βρούμε αυτό που έχετε ονειρευτεί.

Αναφορικά με τη διατροφή σας, η ομάδα μας, έχει προτάσεις για όλες τις απαιτήσεις. Από gourmet εστιατόρια, παραδοσιακές ταβέρνες, vegan επιλογές οι γαστρονομικές μας προτάσεις θα εκπλήξουν ευχάριστα τους οισοφάγους σας.

 

 

 


CAPTCHA image
Enter the code shown above: