en-USel-GR

Η ομάδα μας

Η ομάδα της ANDELI ® Mototouring™ αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες στο χώρο του τουρισμού και των μηχανοκίνητων, που συνενώσαμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας, με στόχο να σας προσφέρουμε μοναδικά ταξίδια σε δύο τροχούς. Με ενθουσιασμό για τα ταξίδια, αλλά και εμμονή στη λεπτομέρεια εμπιστευτείτε μας για μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Άντρια Ψωμά
Managing Director

Οργανωτική, μεθοδική, συνεπής με έμφαση στη λεπτομέρεια και φυσικά λάτρης των αποδράσεων. Με σπουδές στα Χρηματοοικονομικά και τη λογιστική, και μεταπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικά και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Αγγλίας. Η Άντρια διαθέτει μακρόχρονη ενασχόληση με εξαγωγικές δραστηριότητες και έχει αναπτύξει σταθερές συνεργασίες με ξένους επαγγελματίες. Παράλληλα, γνωρίζει άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.

Τα τελευταία χρόνια, ως CFO σε τουριστικό πρακτορείο, η Άντρια διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση ταξιδιών και θα φροντίσει για την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας, αλλά και των άλλων στοιχείων που αφορούν στα ταξίδια σας, όπως η διαμονή και οι μετακινήσεις σας. Αγαπάει τα ταξίδια με μηχανοκίνητα και έχει ταξιδέψει στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τέλος του 2014 εξελίσσοντας αυτή την δυναμική, με την βοήθεια επιλεγμένων αξιόλογων συνεργατών, δημιούργησε την δική της εταιρεία, την ANDELI ® Mototouring™, με σκοπό τη διοργάνωση ολοκληρωμένων πακέτων οργανωμένων ταξιδιών εναλλακτικού τουρισμού και ξεναγήσεων με ενοικιαζόμενες μοτοσυκλέτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και με την συνεργασία αντιστοίχων μεγάλων εταιρειών του εξωτερικού. 

Δημήτρης Μαρκόπουλος
Tour Guide

Γεννημένος στην Αθήνα το 1971. Σπούδασε στο εξωτερικό οικονομικά και έχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους στα οικονομικά και την πολιτική. Εργάστηκε με επιτυχία επί σειρά ετών σε επενδυτικές τράπεζες τόσο στην Ευρώπη όσο και τις Η.Π.Α και την Ασία.

 Διαρκής επιθυμία ήταν πάντα το ταξίδι και ειδικά με τις μοτοσυκλέτες του. Στον ελεύθερο χρόνο του, ταξίδεψε πάρα πολύ τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος. Η επάνοδος του στην Ελλάδα το 2011 σημαδεύτηκε με την επιθυμία του να αλλάξει τρόπο ζωής και να επικεντρωθεί σε αυτά που θεωρεί σημαντικά για τον ίδιο.

 Η ευκαιρία δόθηκε και η συνεργασία με την Andeli Mototouring επιτρέπει πλέον να προσφέρει τις γνώσεις, το πάθος και τις  εμπειρίες του στους πελάτες της εταιρίας.

Μαρία Ζαφείρη
Secretarial Support

Η Μαρία είναι πλέον ένα αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρείας μας έχει αγάπη στα ταξίδια και τις μοτοσυκλέτες. Είναι απόφοιτος Α.Τ.Ε.Ι. Πάτρας Τμήματος  Διοίκησης Τουριστικών επιχειρήσεων με εξειδίκευση σε μακροοικονομικά μαθηματικά καθώς και στην τουριστική ψυχολογία. Η πτυχιακή εργασία είχε θέμα τον «πολιτισμικό τουρισμό στην Ελλάδα και σύγκριση με γειτονικές ανταγωνιστικές χώρες» 

Είναι επικοινωνιακή, έχει εργαστεί σε μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις λιανικής ως υπεύθυνη ομάδων και εκπαίδευσης προσωπικού καθώς και ως γραμματειακή υποστήριξη σε ιδιωτικές επιχειρήσεις αλλά και σε υπηρεσίες του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ. Πάτρας)

Της αρέσει το διάβασμα και να "πειραματίζεται" σε νέες συνταγές στην μαγειρική. Είναι φιλόζωη και εθελόντρια σε φιλοζωικές οργανώσεις, ενώ τον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με αθλητικές δραστηριότητες (κολύμβηση, παγοδρομίες). 

Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά.

Στέλιος Κάζακλης
Head of engineering and operations

Ο Στέλιος βρίσκεται στο χώρο των μοτοσικλετών από το 1986. Γνωρίζει την τέχνη της επισκευής των μηχανών εκ των έσω, όλα τα μικρά και μεγάλα μυστικά τους. Περισσότερα από 10 χρόνια εργάστηκε ως αποκλειστικός μηχανικός Ελλήνων επαγγελματιών πρωταθλητών στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το 2007 αποφάσισε να βάλει το πάθος και τις γνώσεις του σε ένα δικό του συνεργείο και να μετατρέψει το χόμπι του σε εργασία.

Σήμερα διατηρεί δικό του συνεργείο, το «SK Motorium», και είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους επίσημους συνεργάτες της HONDA.

Ως εξειδικευμένος εξωτερικός συνεργάτης της ANDELI ® Mototouring™ φροντίζει με όλη την απαραίτητη προσοχή τη συντήρηση του στόλου μας.

Ανδρέας Κακοσουρης

ΙΤ Manager

Μπορεί να είναι αστέρι της πληροφορικής και των συστημάτων της, αλλά παραμένει παθιασμένος μηχανόβιος! Ο Αντρέας με σπουδές στην πληροφορική είναι ο υπεύθυνος της μηχανογράφησης και όλων των συστημάτων πληροφορικής της εταιρείας μας. Παράλληλα, ταξιδεύει μαζί μας και έχει τα καλύτερα tips για εφαρμογές χρήσιμες σε κάθε ταξιδιώτη.

Βασιλική Τρόχανη
Art Director & Social Media Manager

Ως δημιουργικός άνθρωπος η Βασιλική αγαπάει να δημιουργεί εικόνες που παραπέμπουν πάντα σε υπέροχες αποδράσεις, είτε φανταστικές, είτε πραγματικές. Είναι ο άνθρωπος πίσω από κάθε δημιουργικό κομμάτι της ANDELI ® Mototouring™ ενώ διαχειρίζεται όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας μας. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε διαφημιστικές εταιρείες αλλά και ως freelance graphic & web designer.